No way! Helaas het is echt waar... Ommekantje sluit voorgoed de deuren. Per 1 februari is de lekkerste lunch- en koffiebar, jouw favoriete hotspot, niet meer in Pijnacker Centrum

Onze keuze is versneld door de Corona crisis, de eerdere en huidige maatregelen rondom COVID-19 hebben geen positieve bijdrage geleverd.

We kunnen nooit omschrijven hoe dankbaar we zijn, hoe mooi dit feestje en avontuur was  Kijkend naar alle te gekke foto’s van de (bijna) afgelopen 5 jaar, zijn we trots, verheugd en zo intens dankbaar voor al die momenten!

Een kort gesprekje bij de bar, even bijpraten aan tafel, een compliment bij de kassa, kindjes die rechtstreeks naar ons kinderhoekje rennen, de ontelbare feestjes  , prachtige feestdagen, voorleescafés  , zonnige terrasdagen, heerlijke taarten, broodjes van de week, lekkerste koffie’s (van Giraffe Coffee  ), verjaardagen, jubilea, borrels, cateringopdrachten, Sunday Roast, Koningsdag (wat een gigantisch feest was dat ieder jaar), braderieën en markten, de Kerstborrel en de vele mooie samenwerkingen met lokale ondernemers.

Eigenlijk is het te gek om op te noemen WANT jullie maakten al die dromen waar! Het was ongelofelijk en onze dank voor alle support en vertrouwen is dan ook groot.

We kunnen vooruit kijken en weten dat er weer een tijd gaat komen voor het nieuwe normaal  Er komt nog iets leuks, dus hou onze social media in de gaten. Voor nu, geen afscheidsronde, geen eindfeest of laatste opening. Het was meer dan mooi, we houden van jullie